הייתי חולה קורונה ...................

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

27/04/2020 | 15:31 | מאת: קורונה

שלום פרופסור שמי אור ואני צולל מסחרי, החלמתי מקורונה לפני כשבועיים לא היו לי סיפטומים בכלל פרט ליומיים שחוש הריח שלי נפגע קצת האם נשקפת לי סכנה בצלילה

שלום לך, במידה וחזרת לחלוטין לקו הבריאות אין כל חשש מלחזור לצלילה, ההיפך הוא הנכון, המקום הבטוח והמהנה ביותר ובמיוחד בימי הקורונה הוא בים ובצלילה. כול טוב וצלילה בטוחה.

בהמשך לחזרה לקו הבריאות הייתי ממליץ ובמיוחד שמדובר בצלילה "מסחרית" לעבור תפקודי ריאות מלאים והערכה אצל רופא ריאות לפני חזרה לצלילה מקצועית.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)