ירידה השמיעה - תא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

02/02/2020 | 09:56 | מאת: טל

שלום לביתי בת ה12 יש ירידה השמיעה עקב טיפולים כימותרפיים שקיבלה לפני 9 שנים . ב2016 דווקא היה שיפור ועכשיו שוב ירידה . היא לא שומעת תדרים מ3000 מגה הרץ ומעלה . האם טיפול בתא לחץ יעיל במקרה זה?

שלום לך טל, טיפול בתא לחץ עשוי להיות יעיל מאוד במקרי איבוד שמיעה פתאומי והיעילות גוברת במידה והטיפול יינתן כמה שקרוב לאירוע. במקרה שאת מתארת לצערי הסיכוי קטן ביותר, הן בגלל הזמן הרב שעבר והסיבה לאיבוד השמיעה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)