טיפול בתא לחץ לטיפול במיגרנה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

23/12/2019 | 05:00 | מאת: כרמלה

אני סובלת שנים ממיגרנות הנמשכות ימים ואפילו שבועות.אני לא מגיבה טוב לתרופות לבעיה.הן מורידות לי את לחץ הדם באופן משמעותי כך שאני מרגישה מעולפת חלשה עוד יותר.אני גם סובלת מאולקוס כך שתרופות הרגעה אסורות עלי .האם מומלץ טיפול בתא לחץ? או כפי שאמרו לי לבקש קנביס רפואי?

שלום לך כרמלה, אכן יש סוגי כאבי ראש מסוג מגרנה המגיבים טוב לטיפול בתא לחץ. יש להתייעץ עם הרופא המטפל ועם רופא תא לחץ מאחד משני מרכזי תא הלחץ, או ברמב''ם ואלישע בחיפה או באסף הרופא. הטיפול הינו בטוח ללא תופעות לוואי במידה ונעשה במקצועיות ויכול גם לעזור לריפוי האולקוס.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)