ילד מאובחן על הספקטרום האוטיסטי אוטיזם

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

17/10/2019 | 14:10 | מאת: נורית

שלום דר ילד שלי בן 3 מאובחן על אוטיזם שמעתי וקראתי שתא לחץ כן יכול לעזור לו בתפקוד היום יומי האם הדברים אכן כך ? האם הילד לא קטן מדי לטיפול כזה ? האם יש סיכונים לילד בטיפול של תא לחץ

שלום לך, תקצר היריעה כאן מלתת תשובה מספקת בנושא. אכן חלק מהילדים הסובלים מתסמונת זו ולאחר ועברו בדיקת מיפוי מוח, שטיפול בתא לחץ עשוי לעזור להם. הטיפול עצמו המבוצע במקצועיות ראויה אינו מזיק. פנה לאחד ממרכזי תאי הלחץ באסף הרופא או ברמב''ם\אלישע שבחיפה לקבלת מידע מקיף יותר.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)