צלילה, סיכון לדקומפרסיה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

03/10/2019 | 14:49 | מאת: ה

שלום, צללתי ביום ש׳, חצי שעה ל6 מטרים, ואחרי הפסקה ארוכה צללנו ל18 מטרים (היינו בעומק זה רק חלק כמה דק) ולאחר תקלה לזוג בצלילה שלי בעומק 9 עלינו ללא חניית בטחון (שעושים כדי להגן מדקומפרסיה), אך גם לא חרגנו מהמהירות המסוכנת העליה לקחה בערך 2 דק, ועצרנו למשך כחצי דקה בגובה 5 אך סהכ הרגשתי בסדר. החל מיום שני, יש לי כאבים במפרק הירך (דבר שלא היה לי) ומצד אחד עבר יחסית זמן מהצלילה, אך מצד שני אני חוששת שזה אכן סימן לדקומפרסיה. אשמח לשאול לדעתך מה לעשות. תודה רבה

שלום לך, על פי הנתונים של עומק וזמני תחתית כפי שנכתבו, במידה ואכן הם נכונים, לא אמורה להיות כל בעיית דקומפרסייה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)