כאבים בריאות לאחר טיפול בתא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

02/06/2019 | 19:54 | מאת: ערן

שלום דוקטור , אני בן 32 ,אחרי 10 טיפולים בתא לחץ , אני מרגיש כאבים בריאות , שריפה כזאת ,תחושת כאב עמומה,לא ספציפיץ. נשלחתי לפנימאי שבדק את הריאות, ולא.ק.ג שלא מצאו כלום.חיכיתי כמה ימים וחשבתי שזה יעבור ,הכאב נחלש והחלטתי שוב להיכנס לתא ,שוב אחרי טיפול כאבים בריאות , ותחושה של יובש ושריפה .הטיפול אפקטיבי למקרה שלי אבל הכאבים בריאות לא נעימים , אשמח לעצתך ... תודה !

שלום לך ערן, כללית, בדרך כלל התחושה שאתה מתאר, כולל היובש בפה, קשורה לנשימת חמצן שהוא יבש לאחר שעבר פילטרציה לספיגת אדי המים. יש הרגישים לכך. אתה יכול לפנות למטפל ולבקש אפשרות נשימת החמצן עם תוספת לחות. יש אפשרות כזו. כמו כן יש לשלול פגיעה ריאתית נדירה מאוד כתוצאה מהחמצן - הרופא המטפל אמור לדעת לשלול זאת.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)