לחץ באוזניים אחרי צלילה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

30/04/2019 | 23:09 | מאת: ראיד

עשיתי צלילה לפני יותר משבוע וחצי בסיני, זו היה הניסיון הראשון שלי בצלילה, לא יודע לאיזה עומק הגענו, אבל לאחר הצלילה היה לי לחץ וכאבים באוזניים. פניתי לרופא משפחה לפני 6 ימים הוא נתן לי כדורים לטיפול בדלקת כי הבחין שיש מעט מים באוזניים, אני לא חש עדיין בשיפור משמעותי ובעיקר חש בלחץ באוזן ימין ולא כאבים. האם זה טבעי שאני עדיין סובל מלחץ, וכמה זמן זה יכול להימשך? תודה

שלום לך, הטיפול הטוב ביותר ל"לחץ באוזניים" לאחר צלילה הנובע מאי שוויון לחצים וחוסר אוורור האוזן התיכונה זה טיפות אף האמורות ליבש את הריריות. במידה וגם טיפות האף לא עוזרות ולא הכדורים פנה שוב לרופא א.א.ג.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)