תא לחץ ופיברומיאלגיה

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

11/11/2018 | 02:23 | מאת: לינוי

שלום, מגיל 14 אני סובלת מפיברומיאלגיה קשה ביותר, היום אני בת 19 האם באמת תא לחץ הוכח כטיפול באמת עוזר ומסייע האם מומלץ לטפל בזה, ואם כן למה הרופאים לא מכירים בזה כטיפול רשמי לפיברומיאלגיה.

שלום לך לינוי, אכן בשנים האחרונות יש דיווחים של סדרות קליניות ואף מחקר שהתבצע במרכז באסף הרופא שטיפול בתא לחץ עשוי לעזור במקרים מסוימים של מקרי הפיברומיאלגיה. עדין אין מספיק עבודות מחקר בספרות הרפואית המוכיחים זאת על מנת שטיפול זה יכנס לסל השירותים. תפני למרכז תא הלחץ באסף הרופא או באלישע שבחיפה ותקבלי יותר מידע.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)