אם תא לחץ יוכל לעזור לי

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

22/04/2018 | 11:50 | מאת: בת 30

שלום אני סובלת ממספר בעיות שאתן תקציר ומה העזרה שצריכה והאם תא הלחץ יוכל להועיל לי ... נולדתי עם בעיית רפלוקס (טיפול אנטיביוטי), בגיל 6 התגלה לי פרטיס ברגל (טיפולים וניתוח), בתיכון התגלה סקוליוזיס בעמוד שידרה (מנותחת עם כריתה של צלעות), בנוסף סובלת מדלקות שתן קיבה, טרומבוציטים נמוכים בדם, סוכרת במצבי לחץ, והפרעות קצב לב המטרה העיקרית היא לכאבים ברגליים ... הם מתנפחות ( כנראה כלי דם ובלוטות לימפה נוזקו) יוצאים לי סימנים אדומים ומאוד קשה להכיל את הכאב ברמה של הפרעה בתפקוד יומי . האם יתאים לי טיפול בתא לחץ ?

שלום לך, מכל מה שתיארת, איני רואה אינדיקציה לטיפול בתא הלחץ, פני לרופא המטפל.

23/04/2018 | 20:22 | מאת: בת 30

פניתי והדבר האחרון שהומלץ לי הוא תא לחץ . אכזבה .. תודה .

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)