טיפול ב תא-לחץ ל ocd

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

08/04/2018 | 08:57 | מאת: אברהם

שלום! דר׳ מלמד! רציתי לשאול האם קיים טיפול לOCD בתא לחץ, יש לי קרובת משפחה שסובלת מ ocd יותר מעשור שנים, טופלה אצל מיטב הרופאים בתחום, ובלי הצלחה יתרה, רצינו לבדוק את האפשרות לטפל בזה דרך טיפול בתא לחץ, אשמח להודעה ממך! אברהם

שלום לך אברהם, לא, הטיפול בתא הלחץ לא יעזור ל OCD. כללית, הטיפול בתא לחץ יעיל בעיקר בפתולוגיות שבהן תהליך פתולוגי כל שהוא גורם לחוסר חמצן ברקמה ובעזרת נשימת חמצן בתא הלחץ מגיעים למינוני חמצן פי עשר מהנורמאלי בצורה בטוחה ומשפרים את החימצון הרקמתי.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)