צלילה לאחר ניתוח LAUP והקטנת שקדים

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

26/11/2017 | 11:27 | מאת: תומר

שלום, לאחר תלונות מחברי בצבא על נחירות ניגשתי לבדיקה אצל רופא אף-אוזן-גרון, שם הומלץ לי לעבור ניתוח LAUP והקטנת שקדים. כמה שידוע לי אני לא סובל מקוצר נשימה או הפרעות נשימה כאלה ואחרות בשנתי ובכלל. הניתוח הוא מטעמי נוחות בלבד ולא בריאותי. האם הניתוח יכול להפריע או לגרום להשפעות בעייתיות מבחינת צלילה לטווח הארוך? תודה מראש, תומר.

שלום לך תומר, לדעתי לא אמורה להיות לך בעיה בצלילה לאחר החלמה מלאה מניתוח זה ואני מדגיש החלמה מלאה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)