תא לחץ לטיפול באוטיזם

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

31/10/2017 | 12:53 | מאת: ורד

ד"ר מלמד שלום, אנו גרים בתל אביב ומעוניינים לטפל בילדינו בן ה - 5, אך התא הכי קרוב אלינו עמוס מאוד. אנו מעוניינים לרכוש תא לטיפול בביתנו ולהתייעץ איתך על התאמת התא והטיפול. בברכה, ורד

שלום לך ורד, איני מעוניין לייעץ ולהתייחס לנושא תאי לחץ אישיים לשימוש פרטי ביתי. באשר לנושא אוטיזם ואפשרות טיפול בתא לחץ, הנושא עדין אינו מוכח דיו בקריטריונים רפואיים מקצועיים, מתאים רק לחלק מהלוקים בתסמונת רחבה זו, אינו נמצא בסל השירותים. לפרטים נוספים ניתן להשיגני או מי מאנשי צוותי בטלפונים - 048377851 או 048377812 .

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)