עלות טיפולים בתא לחץ

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

13/10/2017 | 15:10 | מאת: מאיר

שלום לד"ר מלמד אני בן 56 סובל מיחושי ראש ותחושת "קסדה" בכל הקרקפת. ברצוני לדעת האם בתא הלחץ בחיפה מקבלים מטופלים ? ואם כן מה עלות של סידרה כזו? בברכה

שלום לך, מן הראוי שתעבור בירור נוירולוגי מקצועי על מנת לקבל אבחנה לתסמונת שאתה מתאר, במידה ועברת זאת נא שלח "סיכום מחלה" לפקס - 048300055. כללית, מצבי חולי נוירולוגים עדין לא בסל השירותים והנהלת רמב''ם גובה 400 שח לכל טיפול. בדרך כלל דרושה סידרה של 40 - 60 טיפולים במצבים הנוירולוגים, כל מקרה לגופו.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)