טיפול תא לחץ לבן 27 אספרגר

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

26/09/2017 | 19:18 | מאת: דינה

בני בן 27. במהלך הלידה היה פרק זמן שבו העובר היה במצוקה נשימתית. כיום בני מאובחן כלוקה בתסמונת אספרגר, ובנוסף בעיות מוטוריות וקשב וריכוז.שאלתי האם תא לחץ יכול לשפר את מצבו? ואם כן אהיה מעוניינת להיפגש איתך בנוגע לתחילת טיפול

שלום לך, טיפול בעזרת תא לחץ בתסמונת זו עדין לא מוכח דיו בקריטריונים רפואיים מקצועיים וגם אין תימוכין מספיקים עדין בספרות וכמובן שאינו בסל השירותים. אמנם עשוי להיות רציונל לטיפול אם בהדמיה מוחית - מיפוי מח יש עדות להפרעה במטבוליזם של רקמת תאי המוח או הפרעה בזרימות דם לרקמה.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)