צלילה לאחר צנתור בראש

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

20/08/2017 | 14:48 | מאת: נועה

ד"ר מלמד שלום וברכה, לפני שנתיים גילו לי לחץ תוך גולגלתי מוגבר , טופלתי בסטראוידים ואורמוקס, וכשזה לא עזר עשו לי צינתור ושמו לי סטנט בראש. רציתי לדעת האם אני יכולה לעשות קורס צלילה? אודה לתשובתך

שלום לך נועה, הבעיה שאת מעלה אינה קשורה רק לעצם נוכחות ה"סטנט בראש" אלא יש צורך במידע רב יותר לבירור הפתולוגיה שהביאה לצורך זה ויותר מכך. עליך להיבדק אצל נוירולוג שהוא גם רופא צלילה. ממליץ על פרופ' קרלוס גורדון נוירולוג בכיר במחלקה הנוירולוגית בבית החולים מאיר בכפר סבא.

21/08/2017 | 16:26 | מאת: נועה

תודה על תשובתך המהירה דוקטור, האם ישנו מישהו עליו אתה ממליץ בירושלים?

מצטער, לא.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)