טיפול בתאי לחץ לנכים עם CP

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

20/06/2017 | 09:46 | מאת: רחלי

יש לי בת, בת 22 עם CP. היא מתניידת עם קביים מאד עצמאית מבחינה קוגנטיבית אין כל בעיה - רציתי לדעת האם הטיפול הזה בשלב זה יכול לסייע ו/או להועיל. תודה

שלום לך רחלי, אכן הטיפול בתא לחץ לפגימה פתולוגית מוחית על רקע CP עשוי להיות מועיל. יש לומר כי עדין אין הסכמה גורפת מקצועית כתוצאה ממיעוט עבודות מחקר ואינדיקציה זו עדין אינה בסל השירותים אך הרציונל מוצק. שלחי נא מסמכים רלוונטיים עם תוצאות הדמיה אם נעשו למספרנו בפקס- 048300055 ונוכל להשיב ספציפית.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)