פגיעת ראש כתוצאה מתאונת דרכים

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

03/06/2017 | 21:00 | מאת: משה

שלום רב האם אפשר לטפל בתא לחץ במבוגר שעבר פגיעת מוחית קלה כילד בתאונת דרכים , ובגיל יותר מאוחר סבל ממשבר נפשי שאובחן ע״י רופא אחד כסכיזופרניה ורופאים אחרים אמרו שהאבחנה שגוייה? המרכיב של הפגיעה המוחית כתוצאה מהתאונת דרכים מהווה פקטור מאד משמעותי מבחינת השפעה על תפקוד חברתי ומקצועי והרגשה כללית שלו אודה לתשובה

שלום לך, כללית, ב PCS -Post Concussion Syndrome , תופעת הפרעה קוגניטיבית בעקבות חבלה מוחית ניתן לטפל באמצעות נשימת חמצן בתא לחץ ולעיתים בהצלחה רבה. במידה ואכן בעייתך אובחנה ככזאת יש מקום לטפל, גם אם עבר זמן רב.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)