טראומה מוחית שאינה ממקור חיצוני

דיון מתוך פורום  רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)

19/02/2017 | 09:18 | מאת: יוגב

שלום רב, לפני קרוב לשנה עברתי ריבאונד אינסומניה, שהיה מאופיין גם בהעדר תחושת עייפות. מאז הבעיה הראשונה הסתדרה בעזרת טיפול תרופתי, אך העדר תחושת עייפות, עדיין קיימת. מעוניין לנסות באופן פרטי רפואה היפרברית על מנת לנסות לעודד המסלולים העצביים הרלוונטים. האם יאפשרו לי לנסות טיפול זה בפרטי, גם אם אין אינדיקציה מחקרית שהטיפול עשוי להועיל. תודה

שלום לך, כללית, איני רואה רציונל שטיפול בתא הלחץ עשוי לעזור במקרה הספציפי שלך. במידה ויש בידך מסמך רפואי מסכם - "סיכום מחלה" בנושא שלח לפקס - 048300055 ולאחר מכן טלפן ל048377851 או 048377812 וננסה לעזור.

מנהל פורום רפואה היפרברית וצלילה (טיפול בתא לחץ)