טיפול בברזל לא עוזר

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

08/11/2015 | 00:06 | מאת: שחף

מה יכול להיות הפתרון לילד בן שנתיים שמקבל טיפול ברזל כבר שנה שלמה וההמוגלובין נשאר נמוך אפילו פחות מ9? נמאס לנו להלחם עם הילד לקבל את הטיפול ובסוף כלום לא קורה. האם יש אפשרות אחרת?

שלום מדובר במצב שכיח יחסית של אנמיה אשר לא מגיע לטיפול פומי בברזל. האם יש טעות באבחנה ובכלל צריך טיפול אחר? האם צריך תכשיר ברזל? צורת מתן שונה? אולי בכלל יש בעיה בספיגה וזו ההסבר לכל המצב? לסיכום יש הרבה שאלות שצריך לענות עליהם פנו להמטולוג ילדים ליעוץ והכוונה מתאימים דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים