בלוטה נפוחה וספירת דם בת שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

27/10/2015 | 08:39 | מאת: עדי

בת שנה וחודשיים התעוררה סיום ראשון עם בלוטה נפוחה מאוד כמו כדור פינת פונה מאחורי אוזן ימין לכיוון הלסת בדיקת עמילאז בדם ומתן שללה חזרת אין חום או סימפטומים אחרים נראה כי המקום מרגיש כשנוסעים ספירת דם מאתמול , אלה הערכים החריגים mono. abs יצא 2.24 כשהגבול הוא 1.00 mono % - 14.3% plt יוצא 450 כשהגבול הוא 350 אני מודאגת נורא ומתחילה לחשוב על הגרוע מכל חס וחלילה הנפיחות מתחת לאוזן רכה אבל באזור הלסת ממש קשה הרופא טוען שזו מחלת הנשיקה אבל אין שום סימפטום אחר , יכול להיות? יש ממה להילחץ על סמך הבדיקות ובתיאום הקליני? אני בלחץ נוראי בבקשה תעזור לי

שלום התאור שנתת מתאים למחלה זיהומית בבלוטטה ויראלית או חידקית במידה ואין שיפור תוך מספר ימים יש מקום להרחיב את הבירור בכל מקרה לא נראה לי שזה קרוב בכלל לפחדים שלך... דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים