פקטור ליידן 5 לפני ניתוח

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

16/09/2015 | 14:30 | מאת: אלירן

שלום רב, בני בן השנתיים וחצי צרי לעבור ניתוח לכריתת שקד שלישי אך סובל מקרישיות בדם ונמצא הטרוזיגוט לפקטור ליידן 5. חשוב לציין כי עבר שבץ מוחי עוד בהיותו עובר ( אולי כתוצאה מאותו פקטור... ) האם ניתן נתח במקרה של המצאות המוטציה הנ"ל? מה היית ממליץ לבדוק לפניכן ? בברכה,

שלום מדובר ביעוץ מאד מקצועי ומורכב לגבי ניהול סיכון לטרומבוזיס חוזר בניתוח או בכל מצב קיצון אחר לגבי ילד שעבר אירוע מוחי בעבר. המלצתי היא חד משמעית פני לרופא ההמטולוג שעוקב ומטפל בכם והתיעצי לפני הניתוח דרור

20/09/2015 | 09:34 | מאת: אלירן

כרגע אין המטולוג מטפל. הבדיקה היחידה שנעשתה בעזרת המטולוג היא בבירור המקרה ומצב הקרישה בדם של בני. כעת אנחנו מתחילים את הבירור מחדש כתוצאה מההפניה לניתוח וקיבלנו המלצה על שמך הטוב. כחלק מהבירור בני עבר בדיקת אקו לפני מספר ימים ויצא תקין לחלוטין. אנחנו מגיעים לביקור אצלך בקרוב מיד לאחר הייעוץ שנקבע לנו לפני הניתוח באיכילוב. בברכה,

20/09/2015 | 09:34 | מאת: אלירן

כרגע אין המטולוג מטפל. הבדיקה היחידה שנעשתה בעזרת המטולוג היא בבירור המקרה ומצב הקרישה בדם של בני. כעת אנחנו מתחילים את הבירור מחדש כתוצאה מההפניה לניתוח וקיבלנו המלצה על שמך הטוב. כחלק מהבירור בני עבר בדיקת אקו לפני מספר ימים ויצא תקין לחלוטין. אנחנו מגיעים לביקור אצלך בקרוב מיד לאחר הייעוץ שנקבע לנו לפני הניתוח באיכילוב. בברכה,

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים