בדיקת דם לתינוקת - 3 חודשים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

02/06/2015 | 08:51 | מאת: אודי

בוקר טוב, בביצוע בדיקת דם התקבלו התוצאות הבאות: TP - 58 ALT - 45 ALK.P - 184 CPK - 71 UR.AC - 198 LDH - 483 D.BIL - 1 T.BIL - 3 GGTP - 35 LACTIC ACID - 3.28 חלק מהערכים נמוכים מאוד וחלקם גבוהים. האם זה אומר משהו ?

שלום מדוע בוצעו הבדיקות מלבד שהתינוק בן 3 חודשים אין לי כל מידע פג? תינוק שנולד במועד בעיות רפואיות? לא ניתן להתיחס בלי נתונים אילו דרור

07/06/2015 | 10:11 | מאת: שלום ד"ר

הילדה נולדה בשבוע 41 + 5 ללא סיבוכים - הריון תקין למעט ריבוי מי שפיר. מאחר ויש לה הפסקות נשימה מגיל יומיים, נשלחנו לבצע סידרנ של בדיקות - בדיקות הדם ובדיקות נוספות - MRI, Pirovat ועוד

07/06/2015 | 10:15 | מאת: אודי

הילדה נולדה בשבוע 41 + 5 ללא סיבוכים - הריון תקין למעט ריבוי מי שפיר. מאחר ויש לה הפסקות נשימה מגיל יומיים, נשלחנו לבצע סידרנ של בדיקות - בדיקות הדם ובדיקות נוספות - MRI, Pirovat ועוד

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים