כדור ה dacatinin - תופעות לוואי

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

27/03/2015 | 14:32 | מאת: רונה

הי, אשמח לקבל פידבק.... גיליתי רק לפני ימים בודדים שאני חולה בלוקמיה כרונית. מעבר ללחץ הרב ולחששות - התחלתי היום לקבל כטיפול את שני הכדורים המצויינים לעיל. אני מרגישה חלשה מאוד. הייתי שמחה לשמוע פידבק על כך.... אם זה בסדר?!? מה התופעות לוואי? ובכלל... קצת עצות לחולה המתחיל (-; שבת שלום ובשורות טובות

השאלה מיועדת לפורום של המטולוגיה מבוגרים ולא ילדים אני מבקש לאחל רפואה שלמה והצלחה בטיפול בלוקמיה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים