בדיקות דם ילד בן שנתיים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

26/03/2015 | 23:16 | מאת: גלית

עשיתי לבן שלי בדיקות דם לפני יומיים והגיעו התוצאות היום רציתי לדעת מה זה אומר: C-REACTIVE PROTEIN - 8.6 HEMOLYTIC - 2 mg/dL ICTERIC - 0 mg/dL, LIPEMIC - 0 mg/dL CMV IgG - חיובי 68.70 CMV IgM - חיובי 24.20 EBV IgG-EBNA - גבולי 17.10 EBV VCA_IgG - שלילי 10.0 EBV VCA IgM - חיובי 160 CMV IgM(Add.-VIDAS) - שלילי 0.47 CMV IgG (Add VIDAS) - חיובי 44.0 CMV avidity VIDAS - 0.74

שלום חסר מאד הסיפור הקליני של הילד בכל מקרה חשוד לזיהום בוירוס הEBV רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים