לויקופניה 4.1

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

02/09/2014 | 15:52 | מאת: דנה

שלום, אני סובל מזה חמישה ימים עם חום שנע בין 37-38.5, הזעות,צמרמורות וחולשה. בבדיקת דם שעשיתי יצא שספירת כדוריות הדם הלבנות מעט נמוכות- 4.1 האם תוצאה זו יכולה להעיד על סרטן? אציין שבבדיקה לא התגלה חיידק או וירוס.

דנה שלום מצטער אך לא ניתן לעזור לשאלתך באופן מיקצועי ואחראי ללא לימוד מעמיק יותר שלך ושל מחלתך. הסביר ביותר שמדובר במחלה זיהומית חולפת אולם אין תחליף לבדיקה וטיפול ע"י רופא מומחה . רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים