תאים ממאירים בדם

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

31/03/2014 | 18:53 | מאת: קרן

אחייניתי בת שבע חלתה בסרטן מוח נדיר שהתפשט גם לעמוד השדרה לפני שנה וחצי. היא טופלה באנטי בראף והסרטן חזר עכשיו- יש גידול באיזור המצח שהתעורר והתחיל לגדול.שאר הגידולים נשארו סטטיים. עשינו לה ניקור מותני כדי לעשות בדיקה למוטציות שיש לה עכשיו ולא נמצאו תאים ממאירים בעמוד השדרה. האם במצב כזה יש סיכוי שיהיו תאים ממאירים בדם ונוכל כך שבאמצעות canerhope נוכל לעשות בדיקת דם לגילוי מוטציות עכשוויות? תודה!

שלום מדובר במקרה מורכב וקשה כפי שידוע לכם. אין יכולת רצינית להתיחס למקרה שכזה דרך האינטרנט ללא לימוד מעמיק יותר של כל הנתונים. לגבי השאלה הספציפית של תאים הדם להערכתי(על סמך מעט הנתונים שיש) מאד לא סביר. בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים