פענוח בדיקות דם

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

13/02/2014 | 19:34 | מאת: זיוה

שלום! בדיקות דם של ילדה בת 8.5 . אודה על פענוח. על מה מצביעות התןצאות החריגות? לפני כחודש חלתה בוירוס של הקאות הופנתה לבדיקות לצורך מעקב בלבד בתודה מראש זיוה שם הבדיקה המטולוגיה- ספירת דם - מכשיר RBC-Red Blood Cells 5.4 (הגבול העליון 5.3 ) Hemoglobin 14.4(הכבול העליון 14) Neutrophils % 37.7 (הגבול התחתון 40) Lymphocytes % 49.3 (הגבול העליון 48 ) Eosinophils % 5.1 (הגבול העליון 5 ) urea b 37 (הגבול העליון 36) FE_IRON 129 הגבול העליון 120

שלום ממליץ לחזור על הבדיקה חשוב לשתות הרבה בשעות שלפני הבדיקה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים