פענוח תוצאת בדיקת דם אצל תינוק בן שמונה חודש

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

27/01/2014 | 17:07 | מאת: orya

שלום וברכה! אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין את תוצאת הבדיקות של התינוק שלי בן שמונה חודשים, בכל התוצאות הנ"ל היו חריגות: IRON: 26 µg/dl (האם מראה על אנמיה?) URIC ACID : 3.0 mg/dl UREA : 13 mg/dl T3- FREE : 6.9 pmol/L CELIAC SCREEN : 0.1 U/m (לא הייתה חריגה אבל כמעט) LYM% :48.1 % EOS.abs : 0.8 K/ul EOS % : 8.1 % GOT (AST) :69 U/L

שלום חשוב לי להבין את התמונה השלמה מה הנתונים הרפואיים של הילד מדוע נלקחו הבדיקות ובבקשה לשלוח את כל התוצאות כולל תקינות דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים