תוצאות חריגות לילד בן 6

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

30/12/2013 | 17:17 | מאת: anna

שלום, לאחרונה פניתי לרופא ילדים של בני(בן 6) ובין היתר סיפרתי לו שבני מתלונן על כאבים בברכיים וגם שיורד לו לעיתים קרובות יחסית דם מהאף. רופא שלח אותנו לבדיקות והתקבלו תוצאות חריגות הבאות: FE Iron 139 PT(Seconds) 12.6 PTT 32.7 הרופא הופתע לתוצאות ולא ידע מה המשמעות. הציע לנו לתת לו זריקה של ויטמין K(כמו שנותנים לתינוקות אחרי לידה). מה המשמעות של התוצאות החריגות? האם זה סימן למחלה כלשהי? האם באמת כדאי לתת לבני ויטמין K? תודה מראש על התשובה

שלום לפי בדיקות הקרישה יש חשד לבעיית קרישה קלה אולי חסר של אחד מפקטורי הקרישה. ממליץ לא לתת טיפול ללא בירור ממליץ לפנות להמטולוג ילדים לבירור קרישה מעמיק יותר דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים