סרטן דם בתינוק

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

22/03/2011 | 21:09 | מאת: אבי

ד"ר לוין שלום! לאחרונה אבחנו במשפחתנו סרטן דם לאחיין שלי, תינוק בן שנה וחצי. אני וכל המשפחה מתקשים מאד לעכל את את המצב. האם זה אפשרי בכלל בתינוק כל כך קטן. מה הסיכוי לריפוי? איזה מרכז בארץ או בעולם מומלץ? נשמח לתשובה בהקדם כיוון שמאד קשה לנו אבי

אבי שלום! ראשית כל אני מבקש לחזק אותך ואת כל המשפחה. התמודדות עם מחלה ממארת הינה קשה והימים הראשונים תמיד קשים ומורכבים. לשמחתנו הרבה הרוב המוחלט של ילדים עם סרטן דם נרפאים! כיום בישראל כל המרכזים הרפואיים המובילים מטפלים בילדים עם סרטן דם על בסיס פרטוקול טיפול אחיד ומשותף. אשמח לעזור למשפחה בעתיד לגבי שאלות נוספות רפואה שלמה ד"ר דרור לוין

23/03/2011 | 22:33 | מאת: אבי

הנחו את ההורים לא לאפשר למשפחה ולחברים לבו לבקר את התינוק! האם זה הנוהג בכל מקום? האם זה אומר שמצבו מסוכן? מה ניתן לעשות כדי לבקר את המשפחה

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים