היריון שבוע 38 בריאה בדרכ

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

06/12/2020 | 10:04 | מאת: אולגה

שלום דר לוין. סליחה שרושמת כאן את השאלה פשוט ראיתי שאתה פעיל בפורום ואולי תוכל קצת להרגיע אותי. יש לי לויקוציטוזיס של 11.9 עם עליה קלה בנויטרופילים 82.4% וירידה בלימפוציטים 11.9% (זה באחוזים) בערך האבסולוטי רק עליה בנויטרופילים (9.79) במכבי עשי גם משטח מיקרוסקופי שבו מופיע כך: מונוציטים 2.0% מיאלוציטים 2.0% לימפוציטים 11% נויטרופילים 82% השאר בנורמה האם יש סיבה לדאגה? תודה

שלום אני פחות רגיל בשאלות בנושא נשים בהריון נדמה לי שהספירה תקינה סהכ רפואה שלמה ולידה קלה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים