בדיקות דם לפיענוח בן שלוש וארבעה חודשים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

18/10/2020 | 10:36 | מאת: עדה

שלום, בני בן 3 וחצי ועשינו לו בדיקות דם.(כלליות כי התחיל לכחכח בגרון) יש תוצאות שהן מעבר לטווח הנורמה. אשמח לקבל הסבר והמלצה מה לעשות בהתאם לתוצאות. הרופא ילדים שלנו בכלל לא התייחס לתוצאות האלה ואמר שהן לא רלוונטיות. נשמע לי מוזר. תודה רבה. Neut.abs 1.4 k ul ****** Neut 22.9 Lym 54 Mono 5.5 Eos 13.1 Baso 0.9 Eos.abs 0.8 ****** Antistreptolysin 0 <50

שלום הממצא החריג הוא חלוקת התאים הלבנים יש בצורה קלה מספר נמוך של תאים מסוג נוטרופילים. ממליץ לחזור על ספירה בעוד כשבועיים בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים