לימפוציטים גבוהים נויטרופילים נמוכים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

06/10/2020 | 16:54 | מאת: תמר

שלום, ילדה בת שנתיים וחצי בבדיקת דם היא קיבלה neutrophils % 33.2 נמוך מהנורמה והlymphocytes % יצא 58, גבוה מהנורמה lymphocytes # 7.53 גבוה מהנורמה על מה הבדיקה יעולה להעיד? תודה מראש

שלום מדובר בשאלה חוזרת וחשוב לי לנסות לעזור בזה במידה והערך האבסולוטי של מרכבי הדם נוטרופילים, לימפוציטים ועוד תקין והוא בטווח המתאים לגיל(יש שונות בגלאים שונים) אין בעיה הערך היחסי יכול להיות חריג ועדין אין לזה כל משמעות. דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים