תיקון ערכי תפקוד כבד מהשאלה האחרונה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

15/09/2020 | 08:20 | מאת: לי

שלום, מתקנת את ערכי הכבד לגבי בת 12 בריאה וספורטיבית. עשתה בדיוק. דם בשל רגישות לקור וחשד לאנמיה קלה. כל ערכי הבדיקה יצאו בטווח מלבד ערך got שיצא 33. מצרפת תצלום של 2 ערכים שבודקים תפקודי כבד. תודה.

שלום לא ראיתי את הצילום ששלחת (יש מגבלה טכנית במערכת) אבל השאלה/ שאלות שלך ברורות להערכתי במידה ואין כל ממצא בבדיקה של רופא הילדים יש לבצע רק מעקב מעבדתי בטווח של מספר חודשים אין מקום לבירור נוסף בשלב זה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים