בדיקת דם.......אמא מודאגת

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

04/02/2020 | 17:16 | מאת: אמא מודאגת

שלום ביצענו לתינוקת שלי בדיקת דם שגרתית היא בת שנה וארבע חודשים מגיל שנה הפסקתי את תוספת הברזל אוכלת הכל וגם מניקה אותה עדיין יש לציין ביום הבדיקה היה לה פריחה או סוג של אלרגיה על המצח וכאשר הלכנו לרופא עור נתן לנו משחה ואמר שזו או מבושם או חלב פנים שלא מיועד לתינוקות ולפני שבוע כמעט הייתה מצוננת כל הבדיקה הנורמה חוץ משני דברים ..אני פחדנית אשמח אם תתן לי את העיצה שלך לגבי ההתצאות Wbc 11.2 k/ul Rbc 4.54 m/ul Hb 11.2 g/dl Hct 34.7% Mch 24.7 pg Mchc 32.3 g/dl Rdw 15.1% Mcv 76.4 fL Nute 43.5% Lym 42.5% Mono 7.9% Eso 5.7% Neut.abs 4.9 k/ul Lym.abs 4.8 k/ul Mono.abs 0.9 k/ul (מחוץ לנורמה כאשר הנורמה עד 0.8 ) Eso.abs 0.6 k/ul (מחוץ הנורמה כאשר הנורמה 0.45) Baso.abs 0.0 k/ul Luc.abs 0.0 k/ul Micro%.hypo% 1.0 Plt 386 k/ul Mpv 9.9 fL

שלום וברכה ספירת הדם תקינה! השינויים הקטנים הללו יכולים להתאים לאלרגיה - שוב מדובר בממצא גבולי או חסר משמעות בכלל. אין צורך לבצע ספירה נוספת דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים