בדיקות דם לילד בן 3.9

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

03/10/2019 | 17:55 | מאת: רותי

שלום, עשינו היום בדיקות דם בגלל שבזמן האחרון הילד עייף, יש לו כאבים ברגליים בזמן הליכה, לפי הרופא זה כאבי גדילה. יצאו מס' תוצאות לא תקינות: LDH- 581, ESR- 20, PLT- 706. CRP- תקין. וכל שאר הבדיקות תקינות, גלוקוז יצא מעט נמוך- 65, לא היה בצום. אשמח לחוות דעתך. תודה רבה

שלום מקרה שלא ניתן לתת עליו יעוץ אינטרנטי ממליץ שתגיעו ליעוץ סדור. סביר מאד שהכל יהיה תקין ועדין יש מקום לביצוע בירור רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים