בקשר לתוסף ברזל והפסקתו

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

20/09/2019 | 22:41 | מאת: שירה

שלום הנני בת 43. במשך חצי שנה לקחתי תוספת ברזל . הברזל עזר וכל הערכים חזרו להיות תקינים וממוצעים. היה אחד החשדות או מאכילה לא מספיקה של מזונות שהתחלתי לאכול יותר מקורות של ברזל. או גם מכדור שלוקחת. עכשיו הםסקנו לאיזה כמה חודשים טובים . שאלתי כמה זמן בערך במצב שהכל התאזן והפסקתי לקחת יודעים בערך שהמצב בסדר או שהמאגרים מתחילים להתרוקן ושוב המצב חוזר על עצמו?

כדאי לחזור על בדיקות למאגרי הברזל לאחר 3-6 חודש לאחר הפסקת הטיפול בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים