חום, שלשולים וירידה בטסיות

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

08/07/2019 | 20:48 | מאת: ליטל

שלום רב דר לפני כשבוע בני, בן חמישה חודשים, אושפז בבית חולים עקב חום, שלשולים, התיישבות שהיגע לכדי כיחלון של הגוף ואפתיות. הוחלט לאשפז אותנו כיוון שמספר הטסיות שלו היה 100. לאחר יום המספר עדיין היה 100, ולאחר יומיים המספר של הטסיות ירד ל 75. כמו כן בדקו anc שיצא 400. לאור המתואר בוצע משטח דם שיצא תקין ב"ה (נבדק עי המטולוג ילדים) צריכים לחזור על ספירת דם אך מאוד חוששת מדוע הצוצאות היו כאלו נמוכות? על מה זה יכול להעיד? לתשובתך המהירה אודה

שלום אתם צודקים מאד בשאלות הללו חייבים מעקב לבדוק האם הכל חולף ומסתדר או במידה ונשאר נמוך יש לבצע בירור נרחב יותר בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים