בדיקות דם לילד בן 3.8 שנים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

17/06/2019 | 20:44 | מאת: אתי

שלום רב , עשיתי לבן שלי בן ה3 ו8 חודשיים בדיקות דם כי מידי פעם טען שכואבות לו הרגליים ,הייתה גם צליעה לאחר וירוס שלשולים שנעלמה לא בטוח שלגמריי. אשמח לקבל מידע אודות התשובה כי בלחץ והרופא בחופש. מצרפת את מה שסומן כחריג באדום Lymp abs 2.5 ESR 12 TSH 4.97 PHOSPHORUS 6.2 AST (GOT) 36 POTASSIUM 4.81 שאר המדדים תקינים בגדול הילד קצת עייף אודה לעזרתך

שלום מתוך הנחה שכל הבדיקות האחרות תקינות הרי אני לא רואה כל בדיקה חריגה או מדאיגה באמת דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים