הומגלובין ואנמיה נמוכה התייעצות

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

11/05/2019 | 12:26 | מאת: שירה

שלום הנני לוקחת ברזל כבר 3 חודשים כמעט בגלל הומגלובין נמוך ואנמיה נמוכה מאוד. עכשיו עשיתי בדיקת דם חוזרת ההמגלובין עלה יפה בטווח אבל האנמיה עדיין נמוכה מתחת למה שצריך אומנם כבר קרוב זה דיי גבולי. האם במצב כזה יהיה כדאי להמשיך את הברזל הפחד אם אפסיק שוב יירד מאוד אבל מצד שני אם אמשיך ההמגלובין יעלה יותר מדי. בקרוב אלך שוב לביקורת ונחליט אבל מה קורה בדרך כלל למישהוא שהיה מאוד אנמי וגם האנמיות נמוכה וגם ההמגלובין אם מפסיקים בדרך כלל שוב חוזר להיות נמוך ?

שלום אנמיה היא מצב שההמוגלובין נמוך ביחס לצפוי בגיל מין ומצב רפואי השאלה לא ברורה לי . לא מבין מה זה אומר ההמוגלובין עלה אבל האנמיה עדין נמוכה זה לא ברור... דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים