תוצאות חריגות בבדיקת דם אצל תינוק בן 8 חודשים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

08/10/2018 | 18:01 | מאת: יעל

שלום רב, בני בן ה-8 חודשים עם חום גבוה כבר היום החמישי. בבדיקת הדם שלו התקבלו תוצאות חריגות עבור: immature granulocytes - 0.10 K/UL lymphocytes%- 36.10% monocytes-1.96K/UL monocytes%- 14.30% (קופת חולים מאוחדת) אשמח לדעת האם אלו חריגות המעידות על משהו וויראלי שחטף או מדובר בבעיה אחרת:( *הילד מחוסן לגילו **מגיל 4 חודשים סובל מנטייה להתקררויות שלא חולפות ללא טיפול בבטנזול :( ממתינים לבדיקת מומחה ריאות באמצע החודש

שלום קשה לקבוע לפי הספירה בלבד יכול לרמז על מחלה ויראלית הרבה בריאות דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים