ספירת דם לתינוק בן 11 חודשים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

20/09/2018 | 17:28 | מאת: תמר

שלום הילד עם חום כבר 5 ימים, עם אפויות לבנות בפה. תוצאות ספירת הדם שנערכה לתינוק היום מראה ערכים נמוכים מאוד. Lymphocytes 2.98# Monocytes 0.54# Eosinophils 0.01# Wbc 4.7 Lympocytes 63.3% Hemoglobin 10.9 Hematocrit 33.8% Mch23.4 יתר הערכים תקינים. מדוע הערכים כל כך נמוכים? הרופאה תהייה רק אחרי החג. תודה רבה.

שלום הערכים נמוכים רק במעט בהתיחס לגיל זה בהחלט יתכן עקב מחלה ויראלית. המלצתי לחזור על ספירת דם בעוד כ2-3 שבועות אז ניתן לצפות להתאוששות ספירות רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים