כאבי ראש החורה בת 21

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

09/09/2018 | 17:32 | מאת: חגית

שלום. כמה כמה זמן שיש לי כאבי ראש ממש חזקים וכאבי אוזנים שהולכים וחוזרים. היום כאב לי הראש בצורה לא רגילה וכאבי אוזניים חזקים ובצוואר בצד שמאל. וגילתי שיש ליבלוטה מאוד גדולה מתחת לאוזניים. יש לי שן בינה שגודלת יכולה להיות שזה קשור? אני ממש סובלת ולא יודעת עם להתפנות כי ערב חג עכשיו.

שלום בלוטה למפה כזו בהחלט יכולה להיות קשורה בעיה בפה / שיניים וחשוב להתיעץ עם רופא שיניים לגבי כאב הראש יתכן והוא קשור לשן בכל מקרה יש לפנות לרופא מטפל לביצוע בירור מתאים דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים