בדיקת דם G6PD לא טובה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

24/07/2018 | 22:30 | מאת: תמר

שלןם, כתבתי כבר לפני כמה ימים, קיבלתי תשובה נוספת לא תקינה ורציתי לדעת האם יש לה חסר ב G6PD ומה התוצאות אומרות הבת שלי בת חודשיים וחצי קיבלה את התוצאות הבאות לא תקינות G6PD יצא 5.7 (והגבול התחתון הוא 7) Platelets יצא ערך של 493 (והגבול העליון הוא 450) Hemoglobin 10.4 (והגבול התחתון הוא 10.5) Eosinophils % יצא 6 (והגבול העליון הוא 3) Monocytes # יצא 0.42 (והגבול התחתון הוא 0.6) Remarks אומת בסקירת משטח תודה וערב טוב, תמר

שלום 1. לילדה יש חסר חלקי של האנזים G6PD, חסר זה אינו בעיתית ברוב המקרים. 2.שלחת חריגות בספירת הדם באחוזים שונים , במידה והערך האבסולוטי של התאים הללו הינו תקין הרי אין בעיה. רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים