EOSINOPHILS גבוה בבדיקת דם גיל שנה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

21/11/2016 | 12:18 | מאת: טל

שלום, בני בן שנה ושלושה חודשים. בבדיקת דם של גיל שנה, תוצאות ה EOSINOPHILS גבוה: EOSINOPHILS 0.90 K/UL הטווח התקין הוא (0.00-0.78) EOSINOPHILS  9.60% הטווח התקין הינו 0.00-6.00 יש לציין כי לפני 3 חודשים (בגיל שנה) אובחן כאלרגי לשומשום ובוטנים, ללא אסתמה. אני מאד מודאגת. אודה לתשובתך בעניין. תודה, טל

שלום אאוזונופילים מוגרים יתכנו מסיבות רבות אחת הסיבות הכי שכיחות בילךדים היא נטייה לאלרגיה בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים