גלולות לאנדומטריאוזיס

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

17/02/2018 | 20:54 | מאת: ריטה

שלום רב. יש לי שאלה ברשותכם שמאוד מדאיגה אותי לגבי גלולות באנדומטריאוזיס. יש לי ילדה בת 18 והיא נוטלת גלולות "יאז" שנתיים לאנסומטריאוזיס שהומלץ לה ע"י גניקולוג מומחה בגלל שהיא סובלת מאנדומטריאוזיס. העינין הזה מאוד מדאיג אותי .ביגלל כל הנושא סביב הקרשיות עם הגלולןת מסוכנות. מה עושים כדי לדעת שהבת שלי לא בסיכון ? תודה רבה.

שלום ככלל גלולות כאילו ניתנו לנערות על סמך בדיקה מקצועית של גניקולוג אשר מנסה לאתר גורמי סיכון לקרישיון. במידה ויש עדין ספקות / חשש בנושא ניתן לפנות ליעוץ המטולוג בשאלה של קרישיות יתר. בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים