בדיקות דם שגרתיות לילד בן שנתיים וחצי

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

21/11/2017 | 21:39 | מאת: רנא

שלום  לבן שלי בן שנתיים וחצי יש בלוטת לימפה נפוחה בצוואר יותר מחצי שנה והיא גמישה וניידת ורכה ולא גודלת , הרופא אמר שזה לא משהו מסוכן . ולפי שבועיים הוא התחסן נגד שפעת ואתמול עשה בדיקות דם והיו  לימפוציטים 65%  נטרופילים 23%  לימפוציטים abs 6.6 נטרופילים abs 2.4  מה יכול להיות הסיבות לתוצאות הבדיקות ?  תודה

שלום א. להערכתי אין קשר בין סיפור בלוטות הלמפה לספירת הדם ב. אין בספירת הדם ממצא בעייתי או משאיג דרור

28/11/2017 | 17:51 | מאת: Rana

שלום ממה יכול לנבוע את ההגדלה בבלוטת לימפה אקספטיאלית בצוואר למשך חודשים ללא שינוי בגודל שלה ? הבלוטה רכה וגמישה למגע וניידת ואינה רגישה ואיזה בדיקות ניתן לעשות ? תודה

שלום ממליץ לפנות לבדיקה של המטולוג ילדים זו הדרך הנכונה להוביל בירור שכזה בהצלחה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים