שקיעת דם נתון16טיפה גבוה מהנורמה

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

17/10/2017 | 21:08 | מאת: יעל

שלום הילדה שלי בת 6,הבדיקות דם יצאו תקינות, מלבד השקיעת דם יצא ערך טיפה גבוה 16,בנוסף סובלת מכאבי רגלים מהאצבעותכף הרגל ועד הברך ולאחרונה מתלוננת על טשטוש בראיהכאב גרון, תשישות והקיאה היום פעם אחת. הרופאת משפחה שלחה אותנו לבדיקה אורטופדיה. לגבי הבדיקת דם לא מתרגשת, ציינה ויתכן דלקת בגוף, קבעתי תור גם לרופא עינים. דעת מומחה תעזור, אודה לך

שלום להערכתי הפוקוס לדיון בבעיות הילדה אינו שקיעת הדם טשטוש הראיה מאד חשוב שיבורר בצורה מלאה כמו גם כאבי הרגליים רפואה שלמה דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים