רגליים מכחילות אצל תינוק

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

29/08/2016 | 14:04 | מאת: עדי

שלום בני בן חצי שנה ומזה גיל חודשיים שמנו לב כי כאשר מחזיקים אותו בצורה אנכית או במנשא לדוגמא- תוך 2-3 דקות הרגליים מכחילות/נהיות סגולות..ללא תלות במזג האויר או גורמים אחרים ברגע שמאזנים אותו למצב ישדיבה/שכיבה- זה מיד עובר רופא הילדים טען כי זה יחלוף מעצמו וקשור לבשלות מערכת כלי הדם אך זה נראה לנו מוזר שאי אפשר להחזיק אותו בצורה אנכית מעבר ל2 דקות מה יכולה להיות הסיבה ואילו בדיקות ולאיזה רופא כדאי לפנות? יש לציין כי נולד עם אוושה בלב שחלפה בביקורת ביום לאחר הלידה ובמהלך ההריון אני סבלתי מתלסמיה מינור ואנמיה המולטית ( המוגלובין 8) תודה רבה!

שלום מדובר בתופעה מוכרת של חוסר בשלות של כלי הדם לא מחלה או מצב מסוכן דרור

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים