ספירת דם לתינוק בן 9.5 חודשים

דיון מתוך פורום  לוקמיה ואונקולוגיה ילדים

04/05/2017 | 15:52 | מאת: נטלי

שלום, לבני בן ה9.5 חודשים נעשתה ספירת דם היום. 3 ערכים יצאו מחוץ לנורמה: Neut% יצא 14 Lym% יצא 70.4 Neut % יצא 1 יתר הערכים המתקבלים בספירת דם יצאו בנורמה. אשמח לדעת מה פירוש הערכים שיצאו מחוץ לנורמה. חשוב לי לציין שבני החל אתמול לשלשל, האם יכול להיות קשר בין זה לתוצאות שיצאו מהנורמה ? תודה רבה

שלום רב בספירת הדם הממצא העיקר הוא ספירת תאים לבנים מסוג נוטרופילים שהם נמוכים יחסית זה בהחלט יכול להיות קשור בזיהום אפילו במחלה ויראלית פשוטה אשר גורמת לשילשולים ממליץ לחזור על ספירת דם בעוד כשבועיים כאשר הילד בריא ולא משלשל בהצלחה דרור

05/05/2017 | 18:27 | מאת: נטלי

תודה רבה. שבת שלום

מנהל פורום לוקמיה ואונקולוגיה ילדים